Meet Stijn

Het duurde even, maar daar is ‘ie dan: onze nieuwe bassist! Meet…. Stijn Warendorff! *Applaus* Na een ontkenningsfase van 2 maanden hebben we dan toch al onze moed bij elkaar geraapt, en zijn we de zoektocht naar een nieuwe bassist gestart. Heel wat mailtjes en audities later was daar deze bassist uit Haarlem die onze aandacht trok. Geen onbekende; Karin speelde ooit al met hem samen in de band Shift. En trouwens, je zou hem ook nog kunnen kennen van het tv-programma Rock Nation uit 2008. Muzikaal klikte het meteen, maar vrouwen als we zijn moesten we er toch nog even een weekje over nadenken.

You’re in

Eigenlijk wisten we het al: Stijn is met zijn enorme bandervaring en kennis van verschillende muziekstijlen een waardevolle aanwinst voor de band. Hij speelt in verschillende muziekprojecten, doet invalwerk in de studio en geeft les. Van musical tot jazz en rock. Na een zenuwslopende week kwam daar dan eindelijk het verlossende berichtje van ons: You’re in! Sindsdien zijn we weer compleet (en blij!) en werken we aan nieuwe songs, en een nieuwe Mrs. Begin 2014 komen de eerste try-outs op het podium, daarna gaan we de studio in. Dus wil je Stijn live ontmoeten? Hou onze agenda in de gaten!

Comments are closed.