Dag Sjoerd!

Ja, het is echt. Sjoerd heeft ons verlaten. Na 33 gigs, een ep waar we enorm trots op zijn en een hoop lol en frustratie (je weet toch ;)) heeft onze enige echte eigen mister ervoor gekozen een nieuwe weg in te slaan. Maarrrrrr niet getreurd. Op 30 april spelen we nog een laatste gig met Sjoerd. Een dubbel Koninginnedagafscheidsfeestje dus, zorg dat je erbij bent!

Wanted

En nu? Nu zoeken we een nieuwe bassist. Of bassiste. We discrimineren positief op vrouwen. Maar als je een goeie bassistman bent, ben je ook welkom. Met drie vrouwen in een band. Nieuwe songs schrijven. Lijkt het je wat? Ben of ken jij onze nieuwe motor die we eerder zachter dan harder moeten zetten? Heb jij die vette sound? Of de sound die we volgens jou juist nodig hebben? Aarzel niet en mail die cv waar wij steil van achterover slaan naar themrs@live.nl. Stuur demo’s/filmpjes/foto’s etc. mee. Wij zijn er klaar voor!

Comments are closed.